Bot not working - Old Security Key Detected

Anything related to MMOViper that doesn't fit in a better forum. All are welcome to participate. Also use this area for pre-sale members to ask questions.

Moderator: ScreamingEagle

Post Reply
Message
Author
daomn
Posts: 43
Joined: Wed Jul 30, 2014 8:50 pm

Bot not working - Old Security Key Detected

#1 Post by daomn »

I was able to use the bot earlier today. But now when I try to launch the bot a message comes up "Old Security Key Detected Please inform admins for a new version from MMOViper.com"

I downloaded 2.2.3.8 again and went through the set up, but it's still not working. Getting the same message.

johncollins
Posts: 11
Joined: Sat May 19, 2018 2:49 pm

Re: Bot not working - Old Security Key Detected

#2 Post by johncollins »

Same issue. ESO bot by the way.

PitViper
Site Admin
Posts: 20420
Joined: Tue Oct 16, 2007 7:01 am

Re: Bot not working - Old Security Key Detected

#3 Post by PitViper »

Updates are coming. ESO just posted, ffxiv and TOS coming within an hour or so.

daomn
Posts: 43
Joined: Wed Jul 30, 2014 8:50 pm

Re: Bot not working - Old Security Key Detected

#4 Post by daomn »

New bot is working. Thank you.

cda_blizzard
Posts: 4
Joined: Tue Mar 15, 2011 6:09 pm

Re: Bot not working - Old Security Key Detected

#5 Post by cda_blizzard »

Same thing with LOTRO and EQ2.

PitViper
Site Admin
Posts: 20420
Joined: Tue Oct 16, 2007 7:01 am

Re: Bot not working - Old Security Key Detected

#6 Post by PitViper »

They are going up as fast as I can get them out

I'm posting to announcements as I push them out.

Post Reply

Return to “General Discussion Area”