Home Forum Downloads News Upgrade to Premium Help File
 
mmoviper affiliates
MMOViper - The Only Site You'll Ever Need For MMO Leveling Bots and Radar Hacks
Username:   Password:   Log me on automatically each visit  
 

Post new topic Reply to topic  [ 16 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Plugin/Scripting Ideas
PostPosted: Wed Sep 05, 2012 11:21 am 
Offline
Site Admin

Joined: Tue Oct 16, 2007 7:01 am
Posts: 20332

I am working on the scripting plugin interface and I was thinking about making a plugin for each game that would offer leveling 1-max level.

It would be an additional cost, but it would be customized specifically to each race/class and basically unattended level from 1-xx. Just install plugin, setup hotkeys as dictated on the plugin, and press go.

It will detect your current level and resume progress at a restart, etc.


Would this be something that people would be interested in?


Top
 Profile  
Reply with quote
PostPosted: Wed Sep 05, 2012 5:21 pm 
Offline
MMOVIPER GURU

Joined: Sat Jul 21, 2012 1:36 am
Posts: 260

Depends on how much, and what options it does.
I would be interested....

At this time... I just make patrols for toons and save them.
So if I have an empire toon that is leveling in the same planet as my prior...i just use the same patrol.
Ofcourse, I have to create a new profile but that isnt that bad.

Can you give some examples of what features you would add in?

_________________
Image


Top
 Profile  
Reply with quote
PostPosted: Thu Sep 06, 2012 6:34 am 
Offline
Site Admin

Joined: Tue Oct 16, 2007 7:01 am
Posts: 20332

I really dont know yet.. but basically a run it with almost no setup and have it level.

Sell on full inventory, auto equip better items as they are found.. change zones when necessary, etc.


Top
 Profile  
Reply with quote
PostPosted: Thu Sep 13, 2012 10:13 pm 
Offline

Joined: Sat Feb 25, 2012 3:02 pm
Posts: 5

I would be interested too .again it comes down to cost but it would be great.Im working long hours was waiting for GW2 to come out.now dont have time to play. but I dont want to be too many lvls behind. so its a great idea for the working stiff (ME).


Top
 Profile  
Reply with quote
PostPosted: Thu Oct 25, 2012 2:13 pm 
Offline

Joined: Sat Nov 19, 2011 1:13 pm
Posts: 17

id buy an eq2 plugin though eq2 has more classe's/race's than most game's so i Imagen it would be expensive? could you do a compleat pack the "class pack" plugins to reduce cost for those that don't need them all as i say if it was all class's in eq2 i could see it being major expensive and that way you could also release it part at a time as you get each class done


Top
 Profile  
Reply with quote
PostPosted: Fri Oct 26, 2012 10:35 am 
Offline
SUPPORT GURU

Joined: Fri Nov 04, 2011 2:21 am
Posts: 668

PitViper wrote:
I am working on the scripting plugin interface and I was thinking about making a plugin for each game that would offer leveling 1-max level.

It would be an additional cost, but it would be customized specifically to each race/class and basically unattended level from 1-xx. Just install plugin, setup hotkeys as dictated on the plugin, and press go.

It will detect your current level and resume progress at a restart, etc.


Would this be something that people would be interested in?


Whats exactly your point? We would have to pay some more to do what the bot already dose?

seems legit.

_________________
Trusted MMOViper Support Staff
TeamViewer Division
I've returned!
⊙Discord ID xiled7thsin#4776


Top
 Profile  
Reply with quote
PostPosted: Fri Oct 26, 2012 11:26 am 
Offline

Joined: Sat Nov 19, 2011 1:13 pm
Posts: 17

I think the point is its all automated i could set it going on day 1 and not have to touch it for a week(as it does all the inventory management +zoning) and come back at the end of that week to a max lvl character rather than having to make my own paths come back every couple of hours to do inventory management and take him to a new zone to make another path and mob list etc

Have you made any more headway with the plugin system? and this script engine especially i would love an sk ratonga one even if its just a pre defined grind path and it do-sent use questing etc so long as it sells loot zones itself etc

Also have you thought about doing a plat farming pack where there's a template for each class and pre built rout for dungeon's for plat farming? might be a simpler one to start off with as after the path and class is built in the existing program youd only have to script object interactions such as in chelsith picking up the fish and feeding it to the leviathon to spawn the fight to gain access to the last boss


Top
 Profile  
Reply with quote
PostPosted: Fri Oct 26, 2012 11:45 am 
Offline
SUPPORT GURU

Joined: Fri Nov 04, 2011 2:21 am
Posts: 668

Heh
1:Tester <---Me

I'd like to see if there is a better way to make pathways.

_________________
Trusted MMOViper Support Staff
TeamViewer Division
I've returned!
⊙Discord ID xiled7thsin#4776


Top
 Profile  
Reply with quote
PostPosted: Fri Oct 26, 2012 12:45 pm 
Offline

Joined: Sat Nov 19, 2011 1:13 pm
Posts: 17

se7enthsin wrote:
Heh
1:Tester <---Me

I'd like to see if there is a better way to make pathways.


Dont get the 1:tester thing

but yeh i agree the current pathing system isnt that good for more complex rout's.E.G. somewhere like chelsith ill start on the left side clear that using the bot then manuelly do the fish thing then set the bot going again.Instead of following the waypoints in the order i made them alot of the time itll either start again(go back to entrance and re run left side before continuing) or itll get confused and sometimes keep looping the left lane

when i go up i set the waypoints on the left side of the path on the way back i stick them to the oposit side of the path so theres no overlap the reson you have to do that is because theres a forcefield around the boss untill all other named's have been killed but the left side right side seems to confuse the bot

Image


Top
 Profile  
Reply with quote
PostPosted: Sat Oct 27, 2012 9:57 am 
Offline
MMOVIPER GURU

Joined: Sat Jul 21, 2012 1:36 am
Posts: 260

I dont think I would want the bot to do "everything"....wouldnt that make it extremely more detectable?

I think what I would want....above all else.... is the ability to share paths.

The info saved in the path shows zero about your character or account.....
You can export it...
email it to another member, and they can "import it"

User created ones would mostly be different.. maybe same areas, but I would think it is highly unlikely that the actually x and o of the paths would match. Which would be harder to detect.

This would also add to your community.
Maybe make a section on the website (for premium members) that have uploaded paths for people to download.
Add in a commenting system...so people can comment on how well/poor the path works.

I think implementing this would be outstanding.

_________________
Image


Top
 Profile  
Reply with quote
PostPosted: Tue Oct 30, 2012 2:03 am 
Offline
SUPPORT GURU

Joined: Fri Nov 04, 2011 2:21 am
Posts: 668

If anyone remembers WoWGlider,
We developed a perfect pathway editor.
http://www.elitepvpers.com/forum/wow-bots/66758-wow-glider-guide.html
It's a huge read out. If you like programming then this my interest you.

The pathway editor will open up a map with all data shown, ores monster patrol all that stuff. Simple point and click, then with point in click the rez pathway where ever. You don't have to walk around the whole path you wanna take. Saves So much timeeeeeeeeee!!!

_________________
Trusted MMOViper Support Staff
TeamViewer Division
I've returned!
⊙Discord ID xiled7thsin#4776


Top
 Profile  
Reply with quote
PostPosted: Wed Oct 31, 2012 7:17 pm 
Offline

Joined: Sat Nov 19, 2011 1:13 pm
Posts: 17

nice + rep to you sir if i could figure out how lol ill have to have a look at this when i get home


Top
 Profile  
Reply with quote
PostPosted: Wed Oct 31, 2012 8:34 pm 
Offline
SUPPORT GURU

Joined: Fri Nov 04, 2011 2:21 am
Posts: 668

stefman12 wrote:
nice + rep to you sir if i could figure out how lol ill have to have a look at this when i get home


For some reason we can not give rep.
Weird huh?

_________________
Trusted MMOViper Support Staff
TeamViewer Division
I've returned!
⊙Discord ID xiled7thsin#4776


Top
 Profile  
Reply with quote
PostPosted: Wed May 31, 2017 11:30 pm 
Offline

Joined: Wed May 31, 2017 12:30 am
Posts: 4

Hey guys, sorry for bumping such an old thread. Was wondering why my Import and Export are both greyed out after having purchased the full version of the app so there's no restrictions I know of. Just wanted to get one I downloaded finally and found for my area up and running and I can't.


Top
 Profile  
Reply with quote
PostPosted: Thu Jun 01, 2017 10:25 pm 
Offline

Joined: Wed Dec 30, 2015 11:25 pm
Posts: 8

Hello i m new , but too old school hehe ... well i remember use someone time CE, OLLY ,C++ etc.... and hacking any mmorpgs remember
VAC HACK : mobs around you alls comming at you ( 500 mobs )
NON AGRRO: obbiusly NON AGRRO offsets important , this make enemys on your dmg 0
HIDE ID: or FALSE ID: server side obviusly.

well with this 3 , i remember make in someone dungeons me only alot EXP alot DROPS and alot Funy

i send here someone #w expemple.

Modified Non-Aggro Script
Code:
[ENABLE]
//code from here to '[DISABLE]' will be used to enable the cheat
alloc(newmem,1024)
label(returnhere)
label(originalcode)
label(exit)
0053A30A:
jmp newmem
nop
nop
returnhere:
newmem:
originalcode:
movzx eax,word ptr [esi+00000154]
//mov eax,01
//mov word ptr [esi+00000156],ax
mov [esi+0000006c], 00000000 // Freeze mob
mov [esi+00000070], 40C00000 // speed mob
//40c00000 = 6 lv 1 (to replace the above blue color)
//40400000 = 12 lv 2 (to replace the above blue color)
//41c00000 = 24 lv 3 (to replace the above blue color)
mov byte ptr [esi+00000174],00 // malee attack range = 0
mov byte ptr [esi+00000244],00 // magic attack range = 0
mov [esi+00000240],0000000 //other attack range = 0
mov [esi+0000023c],0000000 //other attack range = 0
mov [esi+00000238],0000000 //other attack range = 0
mov eax,03
mov word ptr [esi+00000154],ax
exit:
jmp returnhere

 
 
[DISABLE]
//code from here till the end of the code will be used to disable the cheat
dealloc(newmem) 0053A30A: movzx eax,word ptr [esi+00000154]



VAC HACKS
Code:
[ENABLE]
alloc(newmem,1024)
label(returnhere)
label(originalcode)
label(exit)

0045A19D:
jmp newmem
nop
returnhere:

newmem:

originalcode:
mov edx,[eax+1c]
mov [ecx+20],edx


mov edx,99
mov [eax+1C],edx

mov edx,999 // number boss spawn
mov [eax+8c],edx

mov edx,01 // time delay between spawn
mov [eax+90],edx

mov edx,99 // num mob follow me
mov [eax+3C],edx
mov [ecx+20],edx
exit:
jmp returnhere


[DISABLE]
dealloc(newmem)
0045A19D:
mov edx,[eax+1c]


well wait my info make someone help or make a new idea ^^
sorry i m not using translator and i know my english bad hehe ... i hope u understand this. thanks you !! :mrgreen:


Top
 Profile  
Reply with quote
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 16 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: