Home Forum Downloads News Upgrade to Premium Help File
 
mmoviper affiliates
MMOViper - The Only Site You'll Ever Need For MMO Leveling Bots and Radar Hacks
Username:   Password:   Log me on automatically each visit  
 

Post new topic Reply to topic  [ 183 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Next
Author Message
PostPosted: Tue May 24, 2016 2:03 pm 
Offline

Joined: Sun Apr 24, 2016 12:50 am
Posts: 5

PitViper - if this functionality is already present, I apologize and could you direct me to instructions on how to use it?

But - I would like to see the functionality I have with Honorbuddy. In that if I aggro certain mobs, regardless of where I am in the world; I can press a shortcut key that would allow the bot to run to and attack any mob that is aggro and kill it/them. No patrol hotspots, no campaign, just combat.

In hindsight, a lot of the people in my guild used HB and the combat profiles were really, really popular.

Found your reply to the same request. Thanks for that and Ill repost it here.

PitViper wrote:
New patrol..
add task: Pause:1000
add task: Goto 1

Save.

Run.

Use it.

Love it.


Top
 Profile  
Reply with quote
PostPosted: Thu May 26, 2016 8:02 am 
Offline

Joined: Sat May 21, 2016 12:31 am
Posts: 17

Quest!!!


Top
 Profile  
Reply with quote
PostPosted: Tue May 31, 2016 1:42 am 
Offline

Joined: Sun Jul 13, 2014 1:30 am
Posts: 21

I would love to see better fate grinding options, maybe some way to dodge cone and aoe attack, and more "how to videos" but you are doing a great job!!! keep up the great work!!!!!


Top
 Profile  
Reply with quote
PostPosted: Wed Jun 01, 2016 1:13 pm 
Offline

Joined: Wed Mar 02, 2016 3:43 pm
Posts: 1

Is this new version able to play with Ultimates and stats?


Top
 Profile  
Reply with quote
PostPosted: Wed Jun 01, 2016 3:25 pm 
Offline

Joined: Sun Apr 24, 2016 12:50 am
Posts: 5

Hey PV! The combat ability works great for "most" mobs, but anything like a boss - it disables itself. I could care less if I take a hit during a scroll boss. Any way to get the bot to treat players and ALL NPC's alike and attack anything that aggros? If not, thats what I want changed if possible. Hell, Id really like for the combat profile to not be a patrol profile and just something with its own button.


Top
 Profile  
Reply with quote
PostPosted: Sun Jun 05, 2016 7:04 pm 
Offline

Joined: Tue May 03, 2016 2:21 am
Posts: 1

Can you add the R hotkey to combat. would be really useful for gathering meat and hide. set up a quick combo then R with how many casting time needed.


Top
 Profile  
Reply with quote
PostPosted: Mon Jun 06, 2016 5:45 am 
Offline

Joined: Fri May 13, 2016 12:36 pm
Posts: 2

Ability to "Edit" Profile/s after creation....o friggin annoying that i cant jut edit the profile - have to Delete it then start again, you mentioned your working on this feature Viper?
....if so when do you expect this to be implemented - Cheers


Top
 Profile  
Reply with quote
PostPosted: Thu Jun 09, 2016 8:54 pm 
Offline

Joined: Sun Apr 24, 2016 12:50 am
Posts: 5

aira916 wrote:
Can you add the R hotkey to combat. would be really useful for gathering meat and hide. set up a quick combo then R with how many casting time needed.


Within the Patrol, go to Targeting Tab > Double Click on the Mob and you'll see the option to gather from it or the resource. You can do this while hunting.


Top
 Profile  
Reply with quote
PostPosted: Mon Jun 13, 2016 12:36 am 
Offline

Joined: Sun Jun 12, 2016 3:03 pm
Posts: 1

1. Stamina Rest.
2. Auto Channel Switch when no mobs detected (with timer that players can set themselves)


Top
 Profile  
Reply with quote
PostPosted: Mon Jun 13, 2016 8:57 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Tue Oct 16, 2007 7:01 am
Posts: 19760

@nigelmak can already be done with a plugin.... need to learn to make plugins.. or will have to wait until we make one.


Top
 Profile  
Reply with quote
PostPosted: Mon Jun 13, 2016 10:51 pm 
Offline

Joined: Thu Jun 02, 2016 1:55 am
Posts: 1

Is there any way to just have the bot stop trying to move and jump around and look dumb, but to have it still (try to) kill anything that aggros on you?

I would guess it's a LUA code thing which I haven't gotten into yet :(

I'm just sick of getting stuck, and for some reason the bot thinks it's a good idea to just stand there and do nothing even when being attacked.

Also/Or, to have it reset the stuck script on death. So if your bot does in fact just stop in the middle of battle because it can't get around some mobs, it dies, and goes back to work.


Top
 Profile  
Reply with quote
PostPosted: Tue Jun 14, 2016 4:17 am 
Offline
Site Admin

Joined: Tue Oct 16, 2007 7:01 am
Posts: 19760

Huh? Need to post logs in a new thread in the correct game forum for help with something like that.


Top
 Profile  
Reply with quote
PostPosted: Sat Jun 18, 2016 1:05 am 
Offline

Joined: Wed Jun 15, 2016 1:07 pm
Posts: 7

Reconnect after got disconnected from the game...


Top
 Profile  
Reply with quote
PostPosted: Mon Jul 04, 2016 4:39 am 
Offline

Joined: Sun Jul 03, 2016 6:14 am
Posts: 3

Recon once dc and auto repair
Change equip every channel change if repair is not feasible atm
It would be great.


Top
 Profile  
Reply with quote
PostPosted: Mon Jul 04, 2016 5:47 am 
Offline
Site Admin

Joined: Tue Oct 16, 2007 7:01 am
Posts: 19760

Sounds like you need to talk to sykotik about making a change equipment plugin.


Top
 Profile  
Reply with quote
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 183 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Next

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: