Home Forum Downloads News Upgrade to Premium Help File
 
mmoviper affiliates
MMOViper - The Only Site You'll Ever Need For MMO Leveling Bots and Radar Hacks
Username:   Password:   Log me on automatically each visit  
 

Post new topic Reply to topic  [ 180 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next
Author Message
PostPosted: Thu Apr 07, 2016 5:03 pm 
Offline

Joined: Sat Mar 12, 2016 6:33 pm
Posts: 2

hello. i would like my bot to drink potions below a x% hp without making a profile for this!

and also a function to stash silver. since i get too heavy after hours.


Top
 Profile  
Reply with quote
PostPosted: Fri Apr 08, 2016 7:36 am 
Offline
Site Admin

Joined: Tue Oct 16, 2007 7:01 am
Posts: 19639

Yes, this is coming with the new buff and resting tabs that I have already started work on.. :)


Top
 Profile  
Reply with quote
PostPosted: Sat Apr 09, 2016 4:27 am 
Offline

Joined: Sat Apr 02, 2016 9:52 pm
Posts: 1

Added this to the 2.1.5.7 but thats getting pushed out tonight so, for 3.0 then.

Personally, I believe better profile system would be nice. So you can create an array of levels, and then within each level setup the combo's for those levels. So its just Plug N Play, 1 profile, and people can create sub profiles for the different level ranges.

Also for the obstacle pathing to work ;), so we can create walls/areas where the bot will move away when reached, so we can get pinned to wall.

Ability to kite/strafe while attacking. (kind of like multitasking)

_________________
If any of my work helped you, or if I did and you want to buy me a beer, feel free to!
Beer me!
or Bitcoin me!
1iRRKxDh5gdWAkag2msVgg4xvU3RVUDXE


Top
 Profile  
Reply with quote
PostPosted: Mon Apr 11, 2016 5:32 pm 
Offline

Joined: Wed Apr 06, 2016 7:34 pm
Posts: 1

Is it possbile to make a item database ?

That would open up alot possibilities regarding choose to pickup what items we want to keep.

But keep up the good work. I really appreciate this work you do !


Top
 Profile  
Reply with quote
PostPosted: Fri Apr 15, 2016 11:48 am 
Offline

Joined: Thu Apr 14, 2016 11:29 am
Posts: 1

General overhaul of the bot, it's a mess and incredibly difficult to use. Detailed instructions would be nice also.


Top
 Profile  
Reply with quote
PostPosted: Sun Apr 17, 2016 5:34 am 
Offline

Joined: Tue Apr 12, 2016 3:17 pm
Posts: 7

fill select a language for the software: example in french


Top
 Profile  
Reply with quote
PostPosted: Tue May 03, 2016 2:18 pm 
Offline

Joined: Sun Apr 17, 2016 12:28 pm
Posts: 2

well while im sure the cracks here dont even think about it (its like ppl that use to handcompile every package in their linux installation thinking its "easy" for everyone i think one of the biggest "features" this software needs to get more traction and popularity is
+ ease of use installation.
- automated install script that would take care also (as option) about xhunter1 etc
- 32bit patching or 64bit native support

afterall it should be pretty easy to script but for many users thats already the biggest obstacle.

THAN care about new features


Top
 Profile  
Reply with quote
PostPosted: Tue May 03, 2016 7:00 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Tue Oct 16, 2007 7:01 am
Posts: 19639

There is a free custom launcher by somecant that does patching, locking of files, and running in 32 bit all in 1 app. See his post.


Top
 Profile  
Reply with quote
PostPosted: Thu May 05, 2016 2:58 pm 
Offline

Joined: Fri Mar 25, 2016 1:41 pm
Posts: 2

For the BDO bot i wish a task like onFishSuccses to trigger looting while fishing... now i have 100ms pause after pushing space and with the function i could say onFishSucsses press r you know


Top
 Profile  
Reply with quote
PostPosted: Thu May 05, 2016 7:12 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Tue Oct 16, 2007 7:01 am
Posts: 19639

There is a lua auto loot script. Might check that out.


Top
 Profile  
Reply with quote
PostPosted: Fri May 06, 2016 11:20 am 
Offline

Joined: Fri Mar 25, 2016 1:41 pm
Posts: 2

But even with this I need a pause every time and with an event I could do it without pause and that would save power.


Top
 Profile  
Reply with quote
PostPosted: Tue May 10, 2016 8:32 am 
Offline

Joined: Sun Apr 17, 2016 12:28 pm
Posts: 2

PitViper wrote:
There is a free custom launcher by somecant that does patching, locking of files, and running in 32 bit all in 1 app. See his post.


great, thanks for the info


Top
 Profile  
Reply with quote
PostPosted: Fri May 20, 2016 8:05 pm 
Offline

Joined: Thu May 19, 2016 2:41 pm
Posts: 1

New, joined today. Didn't read the thread barely skimmed first page. Too busy testing this all out. I am not sure how most of this works yet but one thing

I've noticed is that mouse position and seemingly overlay are affected by resolution. I play @1440x3440 and some games are picky. I refuse to edit my resolution in certain games because of how they destroy the custom ui. Black desert for example is horrible on making new characters, moving hotbars, chats etc.

I would like to know if a scale manipulator could in someway be implemented so that I'm not forced to change ui in order to test peoples works. Thank you!


Top
 Profile  
Reply with quote
PostPosted: Fri May 20, 2016 8:06 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Tue Oct 16, 2007 7:01 am
Posts: 19639

If they are using mouse clicks then no, you have to change your ui.

But most of the new plugins/campaigns do not use mouse clicks any longer.


Top
 Profile  
Reply with quote
PostPosted: Tue May 24, 2016 7:19 am 
Offline

Joined: Sat May 21, 2016 12:31 am
Posts: 17

Make complete map
Kill the mob
Discover all map
Do all quest!


Top
 Profile  
Reply with quote
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 180 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: